INFOTEKET

Tingnesvegen 796

2350 Nes-Hedmark

tlf. +47 47 16 59 13

© 2018 by Renee Dekker

Proudly created with Wix.com

 • White Google+ Icon
 • Twitter Clean
 • White Facebook Icon
post6463
3. juni 2018

Hva er Wix Forum?

0 kommentarer

Wix Forum er det perfekte verktøyet for å få kontakt med besøkende, bygge et samfunn og drive mer trafikk til ditt nettsted! Har du noe å si? Klikk på 'Lag nytt innlegg' for å starte din egen diskusjon.

Hva annet kan du gjøre med ditt forum? Gi det et fengende navn, lag så mange kategorier du vil og velg blant vakre oppsett, som kort eller klassisk. Hvis forumet har massevis av bilder, passer kort-oppsettet best for deg! Et klassisk oppsett er perfekt for lange tekstdiskusjoner.

I tillegg ser begge oppsett flott ut på skrivebord og mobil. Etter at du har valgt et oppsett, tilpass det med elegante designfunksjoner for å få det til å se ut akkurat slik du ønsker.

Nyeste innlegg
 • post6463
  3. juni 2018

  Bruk noen minutter på å søke ut relevante søkeord og legge dem til dine innlegg. Det vil hjelpe deg å bli funnet i søkemotorer og drive mer trafikk til nettstedet ditt. Å ha et aktivt forum er flott for SEO! Jo mer bidragsytere kommenterer og skriver innlegg, jo mer vil det øke din synlighet i søkemotorer. Så det er alltid en god idé å søke ut søkeord som er superrelevante for emnene du skriver om.
 • post6463
  3. juni 2018

  Del ditt forum i sosiale medier slik at flere mennesker kan finne deg. Det er en rask og enkel måte å få mer trafikk på. Visste du at besøkende kan dele dine innlegg i kun et klikk? Det er lett å dele et innlegg på Facebook, Twitter og Google+. Hver deling du får, betyr flere mennesker som ser dine flotte innlegg og du kan slik nå et større publikum.
 • post6463
  3. juni 2018

  Oppdater innholdet med jevne mellomrom, så det alltid er noe nytt. Del hva som helst - historier, ideer, bilder og mer. Det er en god måte å gjøre besøkende hekta på forumet ditt og få dem til å komme tilbake igjen og igjen. En enkel måte å friske opp innholdet er ved å bidra med nye innlegg og kommentarer til en av dine eksisterende diskusjoner. Dette vil holde samtalen gående lenger og eksisterende medlemmer engasjerte i diskusjoner de allerede er opptatt av. En annen måte å legge til nytt innhold, er å legge til flere diskusjonskategorier til forumet med tiden, så det er alltid noe nytt for dine medlemmer å diskutere.